Vlaardingse Fluisterboot

Geachte bezoeker van de Vlaardingse Fluisterboot,

 

Corona-maatregelen

 

Update: vrijdag 28 januari 2021

Het caronavirus is hardnekkiger dan iedereen vorig jaar zou durven denken. Hoewel de vrijwilligers van de Vlaardingse Fluisterboot staan te popelen om snel weer van wal te steken, is een definitieve startdatum van het seizoen 2021 nu nog niet te noemen.

Zodra er wat meer duidelijkheid is, zullen wij u ook op deze plek nader informeren. 

 

U kunt zich ook Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Hiermee houden wij u dan ook per e-mail op de hoogte.

 

Update zomer 2020

Onze reguliere afvaarten worden voor het hele seizoen 2020 gecanceld.

 

 

Update juni

De vrijwilligers van De Andante staan te popelen om weer uit te varen. De 1,5 meter maatregeel maakt het echter op dit moment niet mogelijk u conform de RIVM-richtlijnen te ontvangen. De indeling van onze overdekte boot maakt het vrijwel onmogelijk om onze gasten op verantwoorde te vervoeren.

Als vrijwilligers betreuren wij deze situatie zeer, wij hadden u heel graag aan boord van de Andante willen ontvangen. Zeker met het huidige prachtige weer.

Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en hopen dat er weer snel toestemming is uit te varen.

  

Update mei

Met de ingrijpende maatregelen die door de overheid zijn ingesteld om verspreiding van het coronavirus te beperken, is Nederland in een ongekende situatie beland.

Ook wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen het beleid van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze gasten en vrijwilligers heeft de hoogste prioriteit.

 


Alternatieven

Dat de Andante even niet kan varen, betekent niet dat u niet op andere wijze van ons mooie gebied kunt genieten. Neem eens een kijkje op de website www.puuurmiddendelfland.nl en laat u inspireren door het vele moois dat dit gebied u te bieden heeft.

 

Via deze website houden we u van de verdere ontwikkelingen op de hoogte.

 

Met dank voor uw begrip,

 

Bestuur en vrijwilligers Vlaardingse Fluisterboot

 

Verder naar website

 

Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.