Arrangementen ideeën

Op deze pagina vindt u een greep uit de arrangementen die eerder hebben plaatsgevonden náást onze reguliere afvaarten die op woensdag, zaterdag- en zondagmiddag plaatsvinden. Inclusief de kosten.

Op basis van uw individuele wensen kunnen er daarnaast ook op maat gemaakte uitstapjes worden georganiseerd. Op iedere dag van de week.

Voor verder informatie kunt u vrijblijvend een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

 

Enkele ideeën op een rij

1. Vaartocht direct van Polderpoort naar beeldenkas in Schipluiden met bezoek aan galerie.

Een bezoek aan de beeldenkas van Willem Berkhout, in combinatie met een vaartocht door het unieke gebied van de Vlietlanden, is een bijzondere ervaring. De Andante legt aan bij de orchideeënkas van Willem, u loopt door de kas met honderden orchideeën om uit te komen in de galerie, waar tientallen kleurige beelden staan. Een kas als expositieruimte met genoeg plaats om te zitten, iets te eten ( zelf regelen of cateren) of te drinken. We werken samen met een klein cateringbedrijf dat met verse streekproducten een high tea of lunch kan verzorgen. Maar alleen rondkijken is ook de moeite waard.
Duur van de tocht ca. 2.15 uur, (vaartijd naar de kas retour 1 ½ uur, rondkijken 45 min.)
Kosten € 280,- voor de boot en € 5,00 per persoon entree galerie
Drankje aan boord of in de kas is mogelijk. Catering is mogelijk in overleg
Voor extra wachttijd bij de kas ivm maaltijd, high tea, lezing wordt €50,- per uur berekend.

2. Vaartocht rondje Vlietlanden en bezoek aan beeldenkas

Duur 3 uur (vaartijd rondje Vlietlanden 1 ¾ uur plus retour beeldenkas ½ uur en rondkijken beelden kas ¾ uur)
Kosten €325,- voor de boot en € 5,00 per persoon entree galerie.
Drankje aan boord of in de kas is mogelijk. Catering is mogelijk in overleg
Voor extra wachttijd bij de kas i.v.m. maaltijd, high tea, lezing wordt € 50,- per uur berekend.

3. Wandelen en varen duur 3-4 uur

Korte wandeling (1 uur) of lange wandeling (2 uur) o.a. door Ruighte o.l.v. een gids. Daarna varen met de Andante rond de Vlietlanden
Opstappen bij Watersport vereniging de Kulk
Kosten wandeling € 3- per persoon
Kosten vaartocht tijdens reguliere vaartijden € 350,-. Overige tijden € 280,-
Drankjes, catering aan boord in overleg

4. Bridgen, Vergaderen, Wordfeudten op het water

Onze 9 tafeltjes aan boord geven ruimte aan 36 spelers om in opperste concentratie en geïnspireerd door de natuur, tot de beste scores te komen. Speel eens anders.
Boothuur €280,- tot €350,-
Speeltijd 2 uur. Langere speeltijd in overleg mogelijk
Catering mogelijk in overleg

5. Varen en genieten van high tea / high wine

Wilt u uw vaartocht rond de Vlietlanden onderbreken voor een lekkere brunch of een high tea (of high wine)? Dan kunnen we voor u een tussenstop maken bij Restaurant Vlietzicht in Schipluiden. Aan boord serveren is natuurlijk ook mogelijk. 

6. Varen en happen 

Variant op happen en trappen kan zijn varen en happen. Start bij de Polderpoort met koffie, borrelen bij Vlietzicht of Jachthuis en diner bij Polderpoort? Of anders om?  Optie kan ook zijn varen naar Schipluiden en bij Indigo lunchdiner. U zegt het maar.

etc. etc.

 

Informatie

Voor informatie kunt u vrijblijvend een e-mail sturren naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

 

 

Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.