Naar de Mozaiek Beeldentuin

Op zondag 26 mei en zondag 21 juli brengen we met de Andante een bezoek aan de Beeldentuin van Willem Berkhout in Schipluiden.

 


We vertrekken om 10.00 uur vanaf de kade tegenover Polderpoort, Watersportweg 11 en zijn daar ongeveer 13.15 uur uur weer terug.

Na een verrassende wandeling en inspiratie opgedaan te hebben tussen de vele beelden mag u het zelf ook gaan proberen. Aan de slag dus en laat u fantasie de vrije loop.

Er wordt gezorgd voor koffie en thee en terwijl u bezig bent, zal er gezellige live muziek klinken. Nadat de stukjes gelegd zijn, varen we weer terug via de mooie Vlietlanden

 

Afvaart data en -tijden 2019

Deze Mozaïek Beeldentuin vaarten duren ca. 3,5 uur en staan gepland voor:


Kaartverkoop

U dient vooraf online te reserveren.

Deelname voor volwassenen € 12,50 , kinderen van 4 tot en met 12 jaar varen mee voor € 7,50.

Prijzen zijn inclusief entreegeld en koffie.

 

Tot slot

Betaling via iDeal in uw vertrouwde bankomgeving. Uw reservering wordt na betaling per e-mail bevestigd. Deze bevestiging geldt tevens als uw e-ticket. Uw gegevens worden ook opgenomen in de passagierslijst voor de schipper en gids. Gevaren wordt bij voldoende deelname.

 

Vragen

Voor vragen en/of nadere informatie over deze speciale afvaarten kunt u e-mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.