Varen met Natuurmonumenten tijdens de Midden-Delfland Dag zaterdag 15 juni 2019

Op zaterdag 15 juni 2019 wordt de Midden-Delfland Dag gehouden. De vrijwilligers van de Vlaardingse Fluisterboot en de vrijwilligers van Natuurmonumenten slaan tijdens Midden-Delfland Dag opnieuw de handen ineen! Samen organiseren zij die zondag vier korte natuurvaarten over het water langs de Vlietlanden.


Varen langs bloeiende hooilandjes

Meerdere malen per jaar varen de boswachters met onze Andante uit voor een lange tocht, met een bezoek aan de Vlietlanden, langs het bijzondere natuurgebied. Speciaal voor de Midden-Delfland Dagen is er besloten deze tocht in te korten, zodat veel mensen tijdens hun wandeling of de fietstocht even aan boord kunnen stappen. Het is als het ware een korte introductie in dit prachtige natuurgebied.
 

Vlietlanden

 

Stap aan boord! 

Het startpunt is Restaurant Vlietzicht. Vanaf 13:00 uur vaart de Andante ieder uur uit voor een tocht langs de prachtig bloeiende hooilandjes van de Vlietlanden. De laatste afvaart is van ca. 16.00-17.00 uur. De vaartocht van een klein uurtje geeft u een kort en krachtig inkijkje in dit bijzondere oer-Hollandse natuurgebied.

Let op: U kunt meevaren om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur.


Kaartjes

Deze kosten €3,75 per stuk en als u uw lidmaatschapspasje van Natuurmonumenten meeneemt, kosten de kaartjes €2,75.

U kunt deze afvaarten online reserveren via deze website.

 

Kaartjes zijn ook verkrijgbaar bij Restaurant Vlietzicht. Daar staan vrijwilligers van Natuurmonumenten klaar om u te ontvangen. Hier contante (en gepaste) betaling s.v.p.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.