“Gaudi” - Kom aan boord!

Op zondag 24 november 2019 vaart de Vlaardingse Fluisterboot weer naar de Beeldenkas van Willem Berkhout in Schipluiden (zie ook: www.willemsmozaiekbeelden.nl). In de voormalige kwekerij is een unieke tentoonstelling van zijn prachtige mozaïekbeelden te zien.

 

Op de 24ste wordt u tijdens een verrassende wandeling langs de prachtige beelden getrakteerd op live-muziek. Ko Arkesteijn en de Irish Folk Group zullen die middag nóg leuker maken.

 

Werken van Willem Berkhout


Krijgt u zin, zoekt u inspiratie om zelf aan de slag te gaan, stap dan bij ons aan boord. Kinderen zullen zich ook niet vervelen.

We vertrekken zondag om 13.30 uur vanaf de kade tegenover Polderpoort, Watersportweg 11. Hier zijn we rond 17.00 uur ook weer terug.

In de Beeldenkas is er koffie, thee, zelfgebakken taart etc. te verkrijgen.

 

Tarieven

Kaartjes voor deze bijzondere Gaudi-vaart kosten € 12,50. Deze prijs is inclusief de entree van de Beeldenkas en een consumptie aan boord van de Andante.

LET OP: Kinderen tot 12 jaar mogen GRATIS mee (max. 2 per betalende passagier).

 

Ons lot - Willem Berkhout

 

Aanmelden/reserveren

Klik op onderstaande link om kaartjes te bestellen 

  • Kaartjes Gaudi-vaart (Deze vaart is (bijna) volgeboekt. Mail voor evt. laatste plaatsen. e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.