Vrijwilliger worden ?

De Vlaardingse Fluisterboot dankt haar succes aan de inzet van onze vrijwilligers. Regelmatig zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die zich als vrijwilliger in de zomermaanden een paar uurtjes per week willen gaan inzetten voor de Vlaardingse Fluisterboot.

 

De momenteel belangrijkste beschikbare functies zijn die van schipper en gids. Schippers hebben een vaarbewijs en van gidsen verwachten wij dat zij onze passagiers kunnen vertellen over al het moois van de Vlaardingse Vaart en Vlietlanden dat tijdens onze afvaarten is te zien.

 

Vanzelfsprekend helpen wij nieuwe vrijwilligers tijdens een gedegen inwerkperiode op weg. U wordt dus niet in het diepe gegooid!

 

De Vlaardingse Fluisterboot vaart van april tot oktober en de vrijwilligers worden dan ook met name in die periode ingezet.

 

Wilt u zich aanmelden als nieuwe vrijwilliger of wilt u meer informatie over wat u als vrijwilliger kunt verwachten van de Vlaardingse Fluisterboot, neem dan contact met ons op via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze website gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.